Poême

Poême

Eau de Parfum tuoksu

 • Kerro kaikki sanomatta sanaakaan.

  Viettelevä tuoksu, jolla voit ilmaista tunteesi...sanomatta sanaakaan!
  Tässä hajuvedessä yhdistyvät Himalajan sinisen unikon rönsyilevä tuoksu ja daturan kukan huumaava vivahde. Valkoiset kukat liittyvät keltaisiin...Poême-tuoksun jokainen kirjain on kuin kukka ja jokainen kukka kuin runo, joka kertoo sen mihin sanasi eivät riitä.

 • Itämainen tuoksu, joka leikkii valojen ja varjojen kanssa. Poême on vastakohtien tuoksu je ihana aistikokemus jäätävillä aurinkoisilla, sinisen keltaisilla ja jännittyneen rennoilla vivahteillaan.

  Alkutuoksussa aistit kallisarvoisen kukan: mahtava ja täyteläinen datura on hiekkamailla kasvava hämmentävän kirkkaan värinen kukka. Himalajan sininen unikko raikastaa tuoksua pistävän jäätävällä vivahteellaan.

  Sydäntuoksussa voit erottaa herkkien kukkien tuoksut: mimosa, narsissi, freesia, ruusu ja vaniljan kukka. Valkoinen ja keltainen sekoitus tuo mieleen hehkuvan kauniin ja aurinkoisen puutarhan.

  Sumuta noin 20 cm:n etäisyydeltä. Suosi ihon lämpimiä kohtia, kuten ranteen sisäpuoli, korvantaus ja polvitaive ja jätät vanaveteesi miellyttävän tuoksun!