Trésor In Love

Trésor In Love

Eau de Parfum tuoksu

 • Kaksikymmentä vuotta sitten Lancôme kehitteli ainutlaatuisen tuoksun, josta on tullut parfyymiteollisuuden legenda: Trésor.
  'Lancôme kirjoittaa uuden tarinan Trésor In Love -tuoksun avulla. Se on puhkeamaisillaan oleva rakkaustarina lämpimässä Pariisissa, estotonta romantismia kukkaistuoksussa.…

  Vuorotellen väreilevän valoisa ja hehkuvan aistillinen, Trésor in Lovessa soi rakkauden rytmikäs nuotti. Trésor in Loven sankaritar elää rakkaustarinaansa hämmentävän spontaanisti. Aivan kuten rakastuneen nuoren naisen herkät ja hämmentyneet mielialat sekoittuvat vahvoihin tunteisiin, myös Trésor in Love leikkii näillä samoilla vastakohdilla: uusi vastustamaton kukkaistuoksu sisältää sipauksen nektariinia ja seetripuuta sekä ruusua ja jasmiinia.

  Trésor In Love -pullon muotoilu on kaunis ja pitkänhuiskea. Se on kuin tiivistelmä nykypäivää.

  Lancôme tarjoaa sinulle viehättävän ja trendikkään rakkauden symbolin voidaksesi lmaista rakkautesi romanttisella tavalla äitienpäivänä.
  Kaunis ruusu on aseteltu hienosti trendikkääseen sormukseen. Alkavan rakkauden symboli ja aarre, jonka voit ottaa mukaasi kaikkialle, jokaisena rakkauden kallisarvoisena hetkenä.

 • Trésor in Loven alkutuoksu on huoleton päärynän ja nektariinin yhdistelmä, johon voit ihastua äkkiarvaamatta. Sydäntuoksussa erotat harmonisen, tunteikkaan ja värisevän ruusun terälehtien ja jasmiinin yhdistelmän, joka tekee olosi kevyeksi. Jälkituoksussa on metsäinen ja voit erottaa siinä aistillisen usvainen seetripuun ja valkoisen myskin vivahteet.